Το Science Behind βουτάει στο CRETΑquarium!

dsc_0440

Με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων, το “Science Behind” κινητοποιείται για να προσφέρει!

Δύο μέρες πριν αλλάξει ο χρόνος η νούμερο ένα εκδήλωση έρχεται στο Cretaquarium!

Η ομάδα του “Science Behind” της Κρήτης, με την συνεργασία ενός από τα μεγαλύτερα και πλέον σύγχρονα ενυδρεία της Ευρώπης, στηρίζουν τη δράση της ομάδας αλληλεγγύης Κίτρινη αποστολή!

Μετά την βουτιά του Άγιου Βασίλη και της αγαπημένης του γοργόνας στο μεγαλύτερο κέντρο θαλάσσιας επιστήμης και ανάδειξης του μεσογειακού θαλάσσιου κόσμου στην Μεσόγειο, σας περιμένει μία ευχάριστη έκπληξη!

Μία διαδραστική έκθεση πειραμάτων την Κυριακή 30 Δεκέμβρη και ώρα 13:00 στο Ενυδρείο Κρήτης (Πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών, Ηράκλειο Κρήτης) θα επιχειρήσει να αναδείξει την διασκεδαστική πλευρά της επιστήμης με στόχο να μαζέψει τρόφιμα μακράς διαρκείας και παιχνίδια για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!

Δεν υπάρχει χρηματικό αντίτιμο για να παρακολουθήσετε την έκθεση, αλλά οποιαδήποτε προσφορά στα είδη που αναφέραμε θα εκτιμηθεί και σίγουρα θα είναι χρήσιμη!

Βέβαια, το να επισκεφθεί κάποιος τον χώρο και να μην ανακαλύψει τον υποβρύχιο κόσμο της Μεσογείου, της θάλασσας που γέννησε τόσους πολιτισμούς, μοιάζει σα να φτάνει στην πηγή (κυριολεκτικά) και να μην πίνει νερό!

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, για ένα σύντομο ταξίδι στον χώρο της επιστήμης με εντυπωσιακά πειράματα, το οποίο διατηρεί τον μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα μας και αναδεικνύει την ανθρώπινη πλευρά όλων μας με την προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας και παιχνιδιών!

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. 

Μάθετε για το CRETΑquarium

Διοργάνωση – Υποστήριξη 

Ακολουθείστε μας και χαρίστε μας ένα like:
Close Menu