Τhe Champion: Η πρωταθλήτρια έκθεση του κόσμου έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Η ολοκαίνουργια, επιστημονικά σχεδιασμένη έκθεση για τον αθλητισμό που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους είναι γεγονός!

Το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» υποδέχεται σε συνεργασία  με το μη κερδοσκοπικό οργανισμό «SciCo», για πρώτη φορά στη χώρα μας τη πρωταθλήτρια έκθεση «Τhe Champion». H ολοκαίνουργια έκθεση η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά με τεράστια επιτυχία στη Βουδαπέστη, έρχεται σε λιγότερο από ένα μήνα στην Αθήνα, με στόχο να προσφέρει μία ασυναγώνιστη εμπειρία υψηλής τεχνολογίας, που θα σας κάνει να δοκιμάσετε τις δυνατότητες αλλά και τα όριά σας…

Μια μοναδική καινοτόμα έκθεση περιμένει μικρούς και μεγάλους!

Θέλετε να μάθετε τα πάντα για το αγαπημένο σας άθλημα; Θα σας ενδιέφερε να μάθετε μοναδικές λεπτομέρειες και πτυχές από τη ζωή και την καριέρα των αγαπημένων σας αθλητών όπως: Μάικλ Φελπς, Λιονέλ Μέσι, Μάικλ Τζόρνταν; Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τα όριά σας στο άθλημα της επιλογής σας; Ή μήπως θα σας ενδιέφερε να διασκεδάσετε και να ψυχαγωγηθείτε μαζί με τους φίλους σας σε διαφορετικά δημοφιλή αγωνίσματα; Όλα τα παραπάνω καθώς και πολλές ακόμα εκπλήξεις σας περιμένουν για να τις απολαύσετε στην μοναδική, πρωταθλήτρια έκθεση του κόσμου.

Ζήστε και εσείς μια Διαδραστική, Εκπαιδευτική, Επιστημονική, High-Techεμπειρία με επίκεντρο τον αθλητισμό, μόνο στο «TheChampion»

Διαδραστική

Έχοντας ως βασικό πυλώνα τη διαδραστικότητα, οι επισκέπτες κατά την είσοδό τους στο χώρο της έκθεσης θα παραλάβουν ένα ψηφιακό περικάρπιο, προκειμένου να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους σε 12 δημοφιλή αθλήματα. Το ψηφιακό περικάρπιο έχει ως σκοπό την παροχή διαδραστικής αλλά και προσωποποιημένης εμπειρίας για τους επισκέπτες αφού μέσω αυτού θα υπολογίζεται το σκορ τους σε κάθε αγώνισμα, ενώ κατά την έξοδό τους από το χώρο θα έχουν τη δυνατότητα να δουν αναλυτικά τις επιδόσεις τους σε κάθε άθλημα.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει 9 Champ-Labs (Σταθμοί του πρωταθλητή), στους οποίους οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να δοκιμαστούν αλλά και να ενημερωθούν σχετικά με:

ΠυγμαχίαΚαλαθοσφαίρισηΚολύμβησηΠοδόσφαιροΚωπηλασίαΞιφασκίαΤρέξιμο – ΤαχύτηταΓνωστικές ικανότητες, Διατροφή

Εκπαιδευτική/Επιστημονική

O δεύτερος πυλώνας της έκθεσης αφορά την επιμόρφωση των επισκεπτών σχετικά με την ιστορία των αθλημάτων καθώς και των αθλητών, μέσα από 50 κουίζ. Κατά τη διάρκεια της μοναδικής αυτής έκθεσης οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εντυπωσιακά βίντεο Ολυμπιονικών σε δέκα διαφορετικά αθλήματα (από κολύμβηση μέχρι πυγμαχία και τοξοβολία), μέσα από γιγαντιαίους προτζέκτορες.

HighTech

Ο τρίτος πυλώνας της καινοτόμας αυτής ενέργειας στηρίζεται στην υψηλή και ιδιαίτερα εξελιγμένη τεχνολογία, η οποία πλαισιώνει όλη την έκθεση. Συγκεκριμένα η έκθεση αποτελείται από: αυθεντικό αθλητικό εξοπλισμό και παιχνίδια προσομοίωσης αγώνων, νέα προβολικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας (Multilayer Holofoil System), επιβλητικά καλλιτεχνικά βίντεο από τον βραβευμένο Αυστραλό κινηματογραφιστή Chris Bryan, Selfie points όπου οι επισκέπτες μπορούν να μοιραστούν την εμπειρία της έκθεσης στα social media, και φυσικά το RF ID περικάρπιο, το οποίο παρέχει μια προσωποποιημένη εμπειρία για κάθε επισκέπτη της έκθεσης.

Το «Τhe Champion» μπορεί να προσφέρει συμβουλές στους νέους, καθώς και  στους γονείς σχετικά με το ποια αθλήματα είναι καταλληλότερα για εκείνους, παρέχοντας εξατομικευμένες συμβουλές αναφορικά με την επιλογή αθλήματος. Επιπλέον κάθε επισκέπτης θα παραλαμβάνει ένα προσωπικό πιστοποιητικό, το οποίο θα συγκεντρώνει όλα τα αποτελέσματα από τη συμμετοχή του στις διάφορες δραστηριότητες της έκθεσης.

Μη χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα όριά σας στο «Τhe Champion»…

Και ποιος ξέρει? Μπορεί να ανακαλύψετε ότι έχετε τη δυνατότητα να γίνετε και εσείς ένας πρωταθλητής!

Περισσότερες πληροφορίες:

Ακολουθείστε μας και χαρίστε μας ένα like:
Close Menu